“K0ngsi akaun b4nk dengan kekasih”- [VIDEO] Gadis cerita kisah sesaI ditipv kekasih sekali netizen ‘ger4m’ dua-dua, kenapa tu?

Satu perk0ngsian di media sos1al di Tw1tter menjadi tular berikutan kisah se0rang gadis yang mend4kwa duit simpanannya habis kerana dicur1 0leh bekas teman lelaki.

Dalam vide0 tersebut, gad1s itu telah memberikan nomb0r akaun bank miliknya kepada lelaki tersebut iaitu bek4s teman lelakinya itu.

Sumber : mStar

Bekas teman lelakinya itu juga sudah berkahw1n dan gad1s itu t1dak menyangka lelaki itu tergam4k mengambil duit di dalam bank di luar pengetahuannya.

Ceritanya lagi, bek4s teman lelakinya itu sudah berpakat dengan kakak mengenai kecur1an wang tersebut dan gadis itu telah menerima al4san duit yang diambil adalah sebagai ganti rug1 pembel1an barang-barang ketika mereka bercinta dahulu.

VIDEO:

Menjengah ke ruangan k0men, ramai netizen meluahkan rasa ger4m dengan tindakan tidak bertanggungjawab lelaki itu yang sesuka hat1 mengambil wang daripada akaun bank 0rang lain semata-mata untuk kepent1ngan diri sendiri.

k0men Tw1tter

Ramai yang menasihatkan agar kaum wanita terutamanya untuk t1dak sesekali berk0ngsi n0mb0r akaun b4nk ataupun perihal gaj1 dan sebagainya kepada pas4ngan yang belum berkahwin.

Dalam pada itu, ada juga yang menyal4hkan gad1s itu kerana sewenang-wenangnya memberi maklumat mengenai simpanan w4ng di b4nk kepada sese0rang yang bergel4r kekasih.

Sumber : BeautifulNara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!

J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan 0leh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga t1dak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.

Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sumber : Trending sangat

Leave a Comment