“Cal0n menantu edisi terhad”- [VIDEO] Aksi lincah di dapur, Intan Najuwa terima pujian warganet

DISEBABKAN sambutan hari raya tahun ini cukup mengejvtkan, ramai yang membuat persiapan dalam keadaan kel4m kabut.

RAKAMAN VIDE0 ADA DI BAWAH SEKALI

Pelbagai ragam 0rang ramai yang dapat lihat di laman sos1al termasuk gol0ngan selebriti.

Salah se0rang daripadanya ialah si jelita manis Intan Najuwa yang bertungkus lumus sibuk memasak juadah hari raya bersama ahli keluarganya. Dengarnya sehingga tidur lewat.

Aksinya yang tidak kek0k ketika membuat kerja-kerja dapur seperti memasak membuatkan ramai yang ‘terpana’.

Rata-rata netizen yang meningg4lkan k0men memuji ‘kelincahan’ Intan di dapur sehingga ada yang melabelnya sebagai cal0n menantu edisi terhad.

“Ini baru betul layak hantaran RM20,000 atau RM30,000. Rajin, cerdik dan cantik,” k0men netizen.

“Cal0n menantu limited editi0n. Tiada diju4l di pasar raya ya,” selor0h seorang lagi netizen.

“Tak pandai masak tak apa asalkan ada eff0rt untuk belajar lama² pasti akan pandai masak dan rajin ke dapur berbanding makan luar”

“uihhh masak p0n cantikkk”

“suka tengok dia”

“serba blh… suka sgt dgn intan nie”

“nak pi raya umah najwa b0leh ka”

“Akk suka sangat teng0k intan”

Memang banyak k0men yang memuji. Nampak gayanya, berebutlah bakal mak mentua yang mahu menjadikan Intan sebagai menantu.

Sumber: kosmo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Sumber : Menujukebenaran

Leave a Comment