“Syukur Saya Dapat Berita…” – Tahniah! Wajah Siti Nurhaliza PuIa Terpampang Di Times Square New Y0rk!

Satu lagi sejarah dilakar penyanyi n0mb0r satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza apabila wajahnya terpampang di papan iklan Sp0tify, bangunan ik0nik Times Square New York.

Luah Rasa Syukur

Penyanyi kelah1ran Pahang itu berk0ngsi berita gembira tersebut menerusi entri di akaun Instagram miliknya.

Menurut Siti, beliau bersyukur kerana diberi pengh0rmatan demikian rupa di papan iklan ters0h0r berkenaan.

“Bersyukur saya dapat berita hari ini kerana diberi pengh0rmatan apabila wajah saya dipaparkan di papan iklan digital ters0h0r New York Times Square, Amerika Syarikat.

“Penampilan saya mewakili negara Malaysia pada papan 1klan ini adalah sebahagian daripada kempen EQUAL 0leh wadah penstriman digital ters0hor dunia, Sp0tify. EQUAL adalah sebuah pr0gram peringkat gl0bal 0leh Sp0tify yang ingin memupuk kesamaan wanita dengan memaparkan artis-artis wanita dari seluruh dunia.

“Terdapat 35 senarai lagu atau playlist EQUAL yang meliputi artis dari 50 negara. Saya merupakan sal4h se0rang wakil bagi senarai lagu EQUAL Malaysia dan Singapura,” k0ngsi beliau.

Via Instagram Siti Nurhaliza

Peminat Tumpang Gembira

Menjengah ruangan k0men, rata-rata peminat dan para pengikut Siti tumpang gembira melihat wajah penyanyi kesayangan mereka terpampang di k0ta serba maju itu.

Terdahulu, penyanyi tempatan lain seperti Aina Abdul dan Vanessa Reynauld juga pernah menghiasi papan 1klan gergasi berkenaan menerusi Sp0tify.

Sem0ga nama Siti Nurhaliza terus menyinar dalam industri hiburan tempatan juga di persada antarabangsa!

Sumber : Murai

Leave a Comment