“Siap Berhenti AmbiI Gambar”- Tak Pasal2 Cleaner Kacak Wajah Persis Mat Salleh ViraI

Di TikT0k, se0rang tukang sapu di Putrajaya menjadi tul4r di media sos1al gara-gara wajahnya yang begitu kacak seperti se0rang m0del.

Terjumpa cleaner kacak di Putrajaya

Menerusi vide0 yang dimuat naik 0leh se0rang pengguna di TikT0k dikenali sebagai Maya Suhaimi, memaparkan wajah tampan pekerja kebers1han itu seperti sos0k lelaki Mat Salleh. Vide0 tersebut diambil dari dalam kereta ketika dia sedang membersihkan t0ng sampah di kawasan terbabit.

Cleaner kat Putrajaya.

Pada awalnya ramai yang menyangka bahawa ia hanya sekadar k0nten kerana penampilan lelaki berkenaan persis seperti se0rang m0del, namun siapa sangka rupa-rupanya tidak dan dia memang se0rang pekerja kebersihan.

Menurut wanita itu, pekerja kacak berkenaan berasal daripada Pakistan dan namanya Khan. Hal ini sekali gus menaf1kan segala spekvlasi yang dibuat 0leh netizen dengan mengatakan bahawa lelaki tersebut adalah ej3n rahs1a mahupun pelak0n yang sedang membuat k0nten.

Akhirnya, saya dah jumpa. Puas tak hat1 k0rang? Bukan Joe G0ldberg, bukan 4gent C1A, bukan Mat Salleh tapi orang Pakistan.

Akhirnya jumpa lagi

‘Ni kalau v1ral terus kena panggil jadi m0del’

Sumber : mayasuhaimi

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment