“Lebih berhati-hati”- Benda Dh Lama Kec0h, Siti Hariesa mula Buka Mulut mengenai apa yang berlaku

Sekian lama mengunc1 mulut selepas dih1mpit k0ntr0versi babak pan4s dalam drama Perempuan Itu, pelak0n baharu, Siti Hariesa mengakui tindakannya untuk meredakan situasi pan4s agar tidak berlanjutan.

Tidak menyes4l dengan apa yang berlaku, namun gadis berusia 24 tahun ini berkata, k0ntr0vers1 itu mengajarnya lebih berhati-hati dalam memilih watak pada masa akan datang.

“Saya tak h1lang ke mana-mana. Cuma, saya bercut1 selama sebulan selepas selepas penggambaran drama Perempuan Itu.

“Tindakan berdiam diri kerana saya tak mahu mengap1-ap1kan dan terus sensas1 1su ini. Lebih baik saya memb1su daripada mengeluarkan kenyataan yang boleh mengervhkan lagi keadaan,” katanya.

Terdahulu, Siti Hariesa menjadi bvruan media selepas sedutan babak sensval bersama Zul Ariffin dik0ngsi akt0r itu menerusi akaun Inst4gram (IG).

Antara babak mencetuskan kem4rahan ramai membabit kan aks1 Zul mendukvng Siti Hariesa dan adegan menyuap ‘wh1pping cream’ ke mulut Zul dengan aks1 menggha1rahkan.

Ditanya apakah perasaan saat namanya menjadi bu4lan hangat net1zen ekoran keberaniannya melakonkan bab4k panas itu, pelak0n yang dicungkil bakat menerusi Drama Festival Kuala Lumpur 2019 itu berkata, dia menyifatkannya pengalaman yang melucukan.

Pengalaman yang melucukan

“Pada mulanya, saya rasa lawak apabila babak ini tul4r. Kemudiannya, barulah saya sedar beginilah perasaannya apabila diri ditul4rkan.

“Saya tidaklah menyes4l kerana sebagai pelak0n, saya kena profes1onal. Apa yang dilakukan atas tuntutan kerja, bukannya nak berser0nok ataupun suka-suka,” ujarnya.

Disebabkan keberaniannya itu, Siti Hariesa turut mended4hkan menerima kec4man net1zen dihantar menerusi mesej per1badi.

“Keluarga dan rakan-rakan ada berpesan agar jangan membaca k0men. Namun, disebabkan keluar n0tifikasi, saya bacalah juga, cuma saya tak bal4s,” katanya sambil tertawa.

Menjadikan ins1den itu sebagai satu pengajaran, Siti Hariesa berjanji akan lebih berhati-hati dalam memilih watak.

“Insya-Allah, saya akan lebih teliti dalam menerima tawaran berlak0n kerana ini adalah kali pertama saya ditularkan dan menerima kec4man hebat,” ungkapnya.

SUMBER:BH0nline

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami t1dak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut

Sumber : Trending sangat

Leave a Comment