“An0ther Ievel sis. Main Iumpur pun cantik.”- Netizen & Rakan Artis Teruja Lihat F0t0 Terkini Uqasha Senr0se

Pelak0n jelita, Uqasha Senrose membuat perk0ngsian bersama peminatnya di media sos1al mengenai cabarannya sewaktu menjalani pengg4mbaran drama Setelah Terlafaznya Akad 2.

“Tuhan Je Tau B4u Lumpur Ni Macam Mana”

Menerusi Insta St0ries, Uqasha yang dilihat memuatnaik f0to dia yang sedang “mandi lumpur” ketika menjalani penggamb4ran bersama suaminya, Kamal Adli ini menceritakan bahawa hanya Tuhan sahaja yang mengetahui b4u lumpur itu namun dia tetap melakukanya demi tugas sebagai se0rang pelak0n.

“Tuhan je tau b4u lumpur ni macam mana tapi sebagai pelak0n, harus jalankan tugasnya.”-Jelas Uqasha

via Inst4gram Uqasha Senrose

Netizen Lu4h Rasa Teruja Lihat Uqasha “Mand1 Lumpur”

via Instagram Uqasha Senrose

Di ruangan k0men, rata-rata netizen dan rakan artis melu4hkan rasa teruja melihat Uqasha yang masih kelihatan cantik biarpun tubuh bad4nnya dipenuhi dengan lumpur sewaktu menjalani pengambaran di kawasan bendang sawah padi.

“Kena lumpur pun cantik”-Datin Emylia Rosnaida

“Masyaallah Cant1k amat”-Elizad Sharifuddin

“An0ther level sis. Main lumpur pun cantikkk.”

“Hehehe mandi lumpur pun cant1k tau acane tuu. Can’t wai t0 see HanaNawal soon#setelahterlafaznyaakad2.”

“Kenapa situasi macam ni pun tetap lawa & sweet eh k0rang nie. Takpe es0k aku try redah sawah padi dengan b1ni aku..Harap-harap gambar kite0rang pun cantik macam ni.”

via Instagram Uqasha Senrose

Sekadar inf0, pasangan suami isteri Kamal Adli dan Uqasha Senrose telah din1kahkan oleh bapa pengantin perempuan, Nik Sen Mat Ripin di sisi jurun1kah Tuan Izzuddin Hj Abdul Mutalib tepat jam 9.39 dengan dua kali laf4z dalam sebuah majlis pern1kahan tertutup pada 5 November 2021.

Sumber : Murai

Leave a Comment