Azri Iskandar MuIa Dedah ldentiti Gadis Muda selepas ramai yang syak sesuatu sampai Ellie Suriati pun k0men

Kuala Lumpur – Selama 19 tahun melay4ri bahtera rumah tangga, pelak0n Azri Iskandar akhirnya meng4kui dia terp4ksa merelakan perp1sahan yang acap kali dipinta 0leh Ellie Suriati Omar sebelum ini.

Pun begitu, Azri men0lak alasan tidak sehaluan dalam p0litik menyebabkan pengarah, pelak0n dan jurulatih lak0nan berkenaan membuat permoh0nan bercerrai pada 22 April lalu.

Malah Azri yang juga pelak0n P0ntianak Harum Sundal Malam itu turut menafikan sekiranya 1su penerimaan v4ksin menjadi punca ret4knya rumah tangga mereka.

“Sejujurnya, saya tak mahukan percerraian kerana saya rasa gembira dalam rumah tangga kami. Tapi saya mengal4h kali ni sebab selama 19 tahun kami berkahwin, Ellie sebenarnya dah beberapa kali meminta dicerraikan.

“Cuma saya tak rasa sebab 1su saya pergi mendapatkan v4ksin senyap-senyap mahupun falsafah p0litik tak sehaluan membuat Ellie tawar hat1,” katanya ketika dihubungi baru-baru ini.

Azri, 53, berkata dengan keadaan yang dialaminya itu adalah lebih baik mereka berp1sah dan pada masa sama membesarkan kedua-dua anak mereka secara bersama daripada meneruskan hubvngan yang t1dak ikhlas.

Bagi saya, lebih baik Ellie minta cerrai daripada dia menjalani satu kehidupan yang t4k ikhlas bersama saya. Tak apalah dah ditakd1rkan dia akan menjadi kawan saya serta ibu yang masih menjalankan tanggungjawab yang baik kepada anak-anak kami.

Rumah tangga mana yang tak dil4nda b4dai? Tapi n0rmallah sekiranya dilanda t4ufan dan kami berbaik semula lepas tu,” tambahnya.

Ini Jawab Bal4s Ellie

Berusaha menjaga hubvngan baik dan a1b bekas suami, Ellie Suriaty Omar meng4kui terk1lan apabila Azri Iskandar mengeluarkan kenyataan dirinya sebelum ini memang selalu meminta cerrai.

Kata aktres dan pengarah itu, sewajarnya perkara tersebut tidak perlu diungk1t mahupun dipers0alkan memandangkan lelaki yang sudah hidup bersama dengannya sejak 19 tahun lalu itu tahu situasi sebenar.

“Kenapa saya selalu minta cerrai? Jawapan bagi pers0alan yang dibangkitkan itu ada pada dia. Dia tak perlu pers0alkan pun atau bawa benda itu keluar heb4hkan.

Selepas sah berp1sah kami ada berjumpa sebab saya mahu hubvngan baik ini berkekalan. Tak semestinya bercerrai kita jadi ber4ntakan. Saya pergi tuntut f4sakh pun ketika dalam keadaan tenang, jadi kenapa ungkit perkara lalu.

Dia sudah sewajarnya lega kerana selepas percerraian ini ramai bers1mpati dengannya dan membenc1 saya. Itu tidak mengapa asalkan anak-anak faham. Sekali lagi saya katakan saya ambil jalan ini demi kebaikan semua.

Ada ke perempuan yang hidup bahagia dan suami layan dengan baik tiba-tiba minta cerrai. Melainkan perempuan itu jenis t4k bersyukur. Saya kalau suami bawa ke pasar malam pun sudah ser0nok sangat.

“Tak perlu bawa saya terbang ke Paris, Lond0n pun. Saya tak baik lagi ke?” luahnya berhubung kenyataan Azri dalam sebuah p0rtal semalam.

Awak Azri keluarga saya. Mak, nenek semua sudah t1ada. Selamanya awak sebahagian daripada keluarga saya dan t1ada siapa mampu mengubah perkara itu. Anak-anak termasuk anak t1ri sangat rapat.

Saya kenal dia tak macam 0rang lain kenali dirinya. Saya tak akan ketepikan dia begitu saja. Kalau dia s4kit pun, saya tetap sanggup menjaganya macam dulu, katanya.

Sementara itu, Ellie ketika diminta mengulas mengenai gambar yang dik0ngsi bekas suami bersama se0rang wanita dalam laman sos1al, ulasnya, itu adalah hak bek4s suaminya.

“Saya tak b0leh kata apa sebab saya bukan isteri dia lagi. Saya tiada hak untuk k0men. Sesiapa pun yang dia berkawan, terpulang kepadanya,” tambah aktres tersebut.

“Gadis Muda Dalam Gambar Itu Bukan Kekas1h Saya”- Azri Iskandar Jawab D4kwaan Jumpa Pengganti

Baru sahaja bercerrai tal4k satu dengan aktres Ellie Suriaty, sudah ada yang beranggapan bahawa akt0r Azri Iskandar telah pun menemui pengganti hidup baharu.

Hal ini disebabkan 0leh sekeping gambar mesranya bersama se0rang gadis muda berkulit putih yang dimuatnaik di FB st0rynya.

“Gadis di dalam gambar itu bukanlah kekas1h saya. Tapi, dia adalah pelak0n baharu yang menjadi anak saya dalam telefilem bertajuk ‘Suri Rumah Terfeeling’.

“Nama dia Nur Atiqah dan d1a jadi anak saya di dalam drama ini. Kami ambil gambar ini untuk dijadikan pr0p di dalam telefilem ini.

“Tol0nglah jangan ada yang menganggap bukan-bukan. Kes1an dia. Umur dia masih muda, hampir sebaya dengan anak saya. Nanti t1dak pasal-pasal pula dia jadi m4ngsa t0hmahan,” katanya kepada Getaran.

Azri juga turut mem0hon supaya netizen berhent1 daripada terus-menerus mengec4m bek4s isterinya, Ellie Suriaty berhubung percerraiannya mereka. Lebih-lebih lagi berhubung kenyataannya bahawa Ellie telah berkali-kali meminta cerrai dengannya sebelum ini.

“Tol0nglah, jangan kec4m dia (Ellie). Dia tidak sal4h. Sudah memang takd1r kami t1dak lagi sehaluan dan terp4ksa membawa hala tuju hidup sendiri.

“Ellie banyak berjasa dengan saya dan saya t1dak akan lupakan segala jasa-jasanya itu. Saya terima sur4tan takd1r kami sekarang ini dan biarlah selepas ini kami jadi sahabat pula.

“Sebagai sahabat, saya tetap akan memb4ntu dia di kala sus4h dan senangnya. Tidak kiralah sama ada b4ntuan itu dari sudut wang atau tenaga,” katanya lagi

Gambar: FB Azri Iskandar

Kredit : K0smo/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin t1dak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan 0leh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak admin juga t1dak mampu untuk memantau semua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Limau Asamboi

Leave a Comment