“Trend Angkat Isteri”- Ini kata-kata Aeril Zafrel & Peminat bila teng0k Aksi Ustaz Ebit Lew Sahut cabaran angkat isteri sebelah tangan

Nama Ustaz Ebit Lew bukanlah as1ng lagi kerana sering mendapat perhatian yang p0s1tif daripada net1zen. Sikap lemah-lembut Ustaz Ebit Lew dalam menyampaikan dakwah sering diterima baik 0leh rata-rata net1zen.

Trend #angkatayang

Trend #angkatayang merupakan antara trend vide0 yang p0pular di mana pasangan lelaki mengangkat pasangan wanita mereka menggunakan sebelah lengan sahaja. Ustaz Ebit Lew juga t1dak ketinggalan untuk menyertai trend ini bersama ister1nya yang meraih kata-kata p0sitif daripada netizen.

Ustaz digel4r r0mantik oleh net1zen

Menerusi ruangan k0men vide0 tersebut, net1zen meluahkah rasa bahagia melihat Ustaz Ebit Lew bersama pasangannya. Ustaz Ebit Lew juga digel4r r0mantik dan sweet dan mereka juga mend0akan kebahagiaan pasangan tersebut sehingga ke jannah.

Ustaz juga dipuj1 oleh para artis 

Pelak0n lelaki p0pular Aeril Zafrel, yang juga terken4l merakam vide0 manis bersama isterinya Wawa Zainal, turut meluahkan k0men p0sitif kepada Ustaz Ebit Lew.

Ustaz Ebit Lew terken4l dengan vide0 dakwah yang dimuat-naikkan di media sos1al kerana sifatnya yang penyabar dan tuturnya yang lemah-lembut sentiasa dipuji 0leh netizen.

Sumber : Murai

Leave a Comment