“Hello Pulisss”- Netizen Kec4m Aisar Khaled Kerana Membah4yakan Ny4wa 0rang Lain

Siapa sahaja yang t1dak kenal dengan 1nfluencer tempatan Aisar Khaled, yang sering terpal1t dengan pelbagai k0ntr0versi. K0nten yang dihasilkan 0leh Aisar Khaled selalu mengundang reaksi negat1f daripada net1zen.

Rakam video tengah jalan raya?

Baru-baru ini, menerusi rakaman vide0 TikT0k yang dik0ngsikan melalui se0rang pengguna, Aisar Khaled dapat dilihat berpura-pura j4tuh di tengah jalan raya untuk menghasilkan k0nten eksper1men sos1al.

Tindakan Aisar Khaled dikec4m 0leh net1zen kerana bukan sahaja membah4yakan ny4wa diri sendiri akan tetapi ny4wa pemandu kenderaan di jalan raya tersebut.

Netizen str3ss dan m4lu 

Rata-rata net1zen meluahkan perasaan m4lu dan str3ss melihat perlakuan Aisar Khaled yang sanggup melakukan perkara yang membah4yakan demi k0nten di ruangan k0men vide0 tersebut.

Ramai net1zen juga bersepakat agar Aisar Khaled dikenakan t1ndakan 0leh P DRM dan vide0 TikT0k tersebut b0leh dijadikan sebagai bukti.

Demi k0nten, Aisar Khaled sanggup melakukan perkara yang diluar jangkaan menyebabkan net1zen sentiasa memberikan resp0n yang negat1f kepada dirinya.

Aisar Khaled merupakan 1nfluencer dan Y0utuber yang sering dilanda k0ntr0versi melalui k0ntennya seperti vide0 s0lat di tengah jalan raya dan merakam vide0 di kubvr arw4h Siti Sarah. 

Sumber : Murai

Leave a Comment