“SeIamba Lepak Atas KepaIa”-[VIDEO] Rambut Kembang Disangka Sarang, Aksi nakaI Burung buat Pemuda Ini Jadi Tumpuan

Matlamat utama burung memb1na sarang untuk memastikan tel0r dan anak mereka adalah selamat.

Kebanyakan burung menggunakan air l1ur, daun, ranting dan tanah untuk membuat sarang. Ada juga burung yang menjadikan batu-batu kecil sebagai sarang mereka.

Namun, lain pula dengan vide0 di TikT0k ini berkenaan seekor burung yang menyangka rambut se0rang pemuda merupakan sarangnya telah mencvri tumpuan ramai.

Lihat vide0 penuh itu di bawah:

Rambut kembang sangat sampai burung pun sal4h sangka ingat sarang.

Menerusi vide0 yang dimuat naik 0leh @killivgs, kelihatan dia sedang merakam rambut rakannya yang kembang.

Namun, apa yang menarik perhat1an ramai adalah apabila terdapat seek0r burung yang duduk di atas rambut rakannya itu. Burung tersebut pun nampak sangat selesa seperti ia sedang duduk di dalam sarangnya.

“Sal4h sarang tu dik, tak apa lah benda pun dah duduk enj0y jelah” – Netizen

Susulan tul4rnya vide0 tersebut yang kini telah meraih 942.7K views, 135.3K likes dan 3.3K shares di TikT0k, rata-rata net1zen turut terhibur melihat AKSl burung yang sal4h sarang itu.

Berikut di bawah merupakan antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

C0mel betul! Rambut abang kembang sangat samp4i burung pun ingat sarang dia.

Sumber says,ihangat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Sumber : @killivgs (TikTok),  Menujukebenaran 

Leave a Comment