“Baby Shima tetap kena kec4m juga”- [VIDEO] Pakai s0pan,berdiri tegak macam tiang lampu, ditudvh penungg4ng agama pula

BERPAKAIAN s0pan dan tidak bergel3k atas pentas pun tetap kena kec4m!

Itulah yang terjadi kepada penyanyi Baby Shima apabila imej s0pan yang digayakan semasa membuat persembahan pentas dalam satu acara di Sabah, baru-baru ini mengundang kata-kata negat1f netizen.

Meskipun dilemp4rkan dengan pelbagai komen kec4man, Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli, 24, engg4n melatah dan mengambil teguran itu dengan hati terbuka.

“Apa yang saya buat mesti akan jadi 1su atau kec4man netizen. Saya menari pun sal4h, menyanyi sambil berdiri tegak pun kena kec4m juga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

“Kadang-kadang saya tak tahu apa sebenarnya yang net1zen nak. Saya tak m4rah pun dengan netizen yang k0men dengan ayat mel4mpau sampai mak1-h4mun saya itu.

“Saya terima saja teguran atau nasihat itu cuma bagi saya, kita ni sebaiknya t1dak perlulah menghakimi orang lain sebab t4kut nanti berbalik kepada keluarga sendiri.

“Segelintir net1zen ini suka nak judge sese0rang itu pada luaran. Apa-apa pun saya cuma d0akan yang baik-baik untuk individu tersebut,” katanya kepada mStar.

Apa saya yang saya buat mesti akan jadi isu atau kecaman netizen

BABY SHIMA

PENYANYI

Terdahulu, sebuah vide0 yang dimuat naik penyanyi itu memperlihatkan dia memakai baju kebaya putih dengan selendang di sebuah majlis sambutan Aidilfitri menerima kata-kata negat1f netizen.

Terdapat individu yang kur4ng senang dengan penyanyi lagu Pura-Pura Bujang dan menudvh dia hanya menungg4ng agama serta mengel4rnya perempuan mur4han.

“Kau tutup aur4t pun ner4ka tempat kau! Bab* Shima ini penungg4ng agama. Perempuan mur4han,” tulis individu tersebut.

Netizen gelar Baby Shima perempuan murahan.

Baby Shima tetap d0akan yang baik-baik untuk individu yang meningg4lkan k0men negat1f.

Pada Selasa lalu, persembahan Shima menari gel3k di majlis rumah terbuka Aidilfitri anjuran satu parti p0litik di Negeri Sembilan menerima kec4man netizen.

Menjelaskan vide0 itu, Shima berkata ia bukan 1su yang besar kerana vide0 tular itu dirakam dari sisi kemera yang berbeza sehingga ia dilihat gerakan s3ksi.

Sumber : mStar

Leave a Comment