Selepas Ellie Suriaty mengaku Masa Muda Dia Lawa, tak sangka Azri Iskndar ded4h bakal berkawin dengan wanita ini

Pelak0n dan pengarah Ellie Suriaty memberitahu bahawa sesuatu kecantikan itu merupakan hal yang amat subjekt1f.

Untuk kelangsungan keberadaan di dunia seni, Ellie mended4hkan bahawa dia lebih mementingkan bakat itu sendiri.

Kata Ellie Suriaty lagi, bak4t ini adalah merupakan satu anugerah yang amat istimewa, dan ianya t4k dapat dimiliki sesetengah 0rang secara semulajadi.

“Bakat ni satu anugerah dari Illahi. Ianya terlalu khusus pada 0rang tertentu saja. Saya tak nampak ianya ada pada paras rupa sebab ia subjekt1f. Kalau cakap cantik ke t1dak, saya dulu pun pernah cantik masa muda mudi, lawa juga.”

“Dalam hal ini, bukan 1su tentang kecantikkan, tetapi saya teng0k ada kelem4han di bahagian tertentu seperti penghasilan skrip. Ianya bahagian yang wajar ditingkatkan kepada mereka yang berb4kat.”

Pelak0n ini sememang se0rang yang cantik dulu, malah pernah menjadi pramugari. Ini antara f0tonya.

Ellie Suriaty memberitahu d1a tak k1sah tentang selebr1ti yang mempunyai rupa, sebab itu penting juga.

“Kalau sese0rang amat jaga bab itu, ia pun benda yang p0sitif untuk saya. Tapi, kenalah ingat, kalau anda jalan masuk ke sesebuah event, walau cantik dan berpenampilan hebat, anda akan nampak lebih 0utstanding kalau mereka tahu kual1ti dan kehebatan kerjanya.”

“Ini bukan 0utstanding dari segi ada banyak 1su ya. Tetapi bakat dan kerjayanya yang begitu menyerlah.”

“Saya n4k pesan pada semua, 0rang yang berbakat juga kena ada kerajinan, jangan pula m4las-m4las. Kena gerak seiring.”

Akui Ellie Suriaty, sekarang memang banyak artis baru, dan tak semua ada bakat.

“Memang banyak artis baru macam cendawan tumbvh. Tapi ada yang kena asah lagi bakat.”

“Rasanya pihak TV pun kena main peranan. Kalau ada ramai peminat atau pengikut di media sos1al, tak bermakna dia tu ada b4kat. Jangan nak berpaks1kan pada paras.

AzriIskndar Bakal Bernlkah Tak LamaLagi, Berltahu Slapa Cal0nIsteri Beliau

Bakal Berkawin Dengan Pemuzik, Ada PHD

Pelak0n Azri Iskandar mengesahkan dirinya bakal mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat dengan se0rang penulis skrip yang dikatakan turut mem1liki PhD dalam jurusan muzik.

Menurut Azri, dia dan keluarganya bercadang untuk menghantar r0mbongan mer1sik dan meminang Azra Diera Abdul Hamid sebelum 23 Jun ini.

Jika t1ada aral melintang, kami akan bernikah dulu. Majlis perkahwinan akan diadakan kemudian dalam waktu terdekat, katanya ketika dihubungi hari ini.

Katanya, Azra, 43, atau mesra disapa Ara belum pern4h berkahwin sebelum ini.

Azri sebelum ini pernah berkahw1n dengan pengarah, penulis skrip dan pelak0n terken4l, Ellie Suriati Omar. Namun, pasangan itu sah bercerra1 pada 17 Mei lalu.

Menurut Azri yang juga pelak0n P0ntianak Harum Svndal Malam itu, majlis persandingan terpaksa dit4ngguh buat sementara waktu kerana dia terp4ksa memenuhi jadual kerja yang padat ketika ini.


Kredit mkini

Sekarang saya masih lagi menjalani pengg4mbaran drama Kau Tak Punyai Hat1 arahan Azmi Hatta terbitan TV3 sampai 2 Ogos depan.

Masa yang ada agak terh4d untuk saya uruskan segala persiapan. Namun, d0akan yang baik-baik untuk kami berdua. Saya akan umumkan tar1khnya nanti, tuturnya.

Kredit : Kosmo/MK/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin t1dak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak adm1n juga tidak mampu untuk memantausemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sumber : Trending Sangat

Leave a Comment