Salah sangka gelagat ‘berg4duh’, tindakan sebenar Syuib ini raih pujian warganet

Sebut sah4ja nama Shuib Sepahtu, ramai yang cukup suka dengan s1kapnya yang selain l4wak, dirinya juga terken4l dengan perangai ramahnya terhadap ses1apa sahaja. Jadi meskipun selepas sekian lama berehat sebagai anak seni, ramai ternanti-nant1kan kemunculannya kembali.

Walau bagaimanapun, tul4r satu rakaman terbaharu mel1hatkan gelagat Shuib Sepahtu dengan se0rang pakcik di tepi jalan yang membuatkan ada yang meny4ngka terdapat pergadvhan.

VIDEO:

Namun begitu, semakin diperhatikan rupa-rupanya Shuib yang berhent1 di tepi jalan ini kerana ingin menghulurkan b4ntuan kepada pakcik ini namun disaat pakcik ini cuba men0lak, Shuib pula tetap mendapatkannya.

T1ndakan Shuib ini membuatkan ramai teringat dengan arw4h Siti Sarah yang mana pas4ngan ini sangat terken4l dengan sikap pemurah mereka yang suka memb4ntu orang lain.

Sumber : Astro Awani

Perk0ngsian pemilik akaun bernama, Shafiqabuuu tersebut bagaimanapun membuatkan t1ndakan Shuib Sepahtu itu disenangi ramai dan ditinggalkan ratusan k0men p0sitif terhadapnya diruangan k0men.

“Patut Shuib dengan arw4h Siti Sarah sentiasa murah rezeki. Sebab mereka sentiasa memberi”

“Sem0ga saya pun jadi macam abang Shuib selalu bersedekah. Amin aminn”

“Memang Shuib ikut segala kebaikan arw4h Siti Sarah, takkan m1skin kita kalau kita bersedekah”

“Bercakap pun lembut je Shuib ni. M0ga bertemu dengan bidadari syurrgamu di sana”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

J0m Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Sumber: Tiktok Syafiqabuuu,  HCL

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment