TerkiIan dan kecew4 dengan tindakan bapanya, Ini permintaan anak Azri Iskandar untuk bakal mak tirinya

PENG4KUAN se0rang wanita yang mend4kwa bercinta dengan Azri Iskandar selepas akt0r itu bercerrai dengan Ellie Suriaty turut mengejvtkan anak pasangan itu, Azrell Omar.

Ujar Azrel, 18, juga terkejvt dengan peng4kuan wanita dikenali sebagai ‘F’ yang mend4kwa pernah pulang ke kampung bersama bapanya.

“Dalam temp0h 18 tahun ni rasanya saya tak tertinggal banyak sangat benda untuk tak tahu apa yang berlaku di sebalik perkahw1nan mereka.

“Saya terkejvt sebab masa ayah balik kampung hari tu dia kata balik se0rang sahaja, tiba-tiba keluar berita macam ini.

“Pertama kenapa perlu t1pu? Kedua benda ni terlalu tiba-tiba. sebagai anak saya faham tapi ada rasa kecew4 dengan tindakan ayah,” katanya ketika dihubungi mStar pada Jumaat.

Wanita bernama F mend4kwa bek4s kekasih Azri Iskandar.

Terdahulu, se0rang wanita dikenali sebagai ‘F’ membuat pended4han secara eksklusif kepada mStar bahawa dia berasa dipermainkan apabila akt0r itu membuat keputusan berkahwin dengan wanita lain.

Wanita itu memberitahu dia sud4h berjumpa dengan keluarga Azri sebelum mendapat tahu pelak0n itu akan berkahwin dengan wan1ta bernama Azra.

Dalam pada itu Azrell berkata dia dan adik-beradik yang lain berasa terk1lan dan kecewa dengan tindakan bapanya yang mengambil keputusan untuk berkahwin baharu ketika ibu mereka masih dalam temp0h ed4h.

Dia juga memberi nas1hat kepada Dr Azra untuk mempert1mbangkan semula keputusan berkahwin dengan bapanya selepas timbul pelbagai 1su yang melibatkan akt0r tersebut.

Saya dan adik-beradik t4k setuju apabila ayah buat keputusan untuk kahwin baharu sebab mereka baru sangat bercerrai.

“Saya dan adik-beradik t4k setuju apabila ayah buat keputusan untuk kahwin baharu sebab mereka baru sangat bercerrai. Lebih baik dia f0kus kepada diri dan kerjaya dia.

“Saya tanya ayah betul ke? Ken4pa cepat sangat? Dia kata hanya nak kenal-kenal dulu.

“Kepada Dr Azra mungkin dengan apa yang tel4h terjadi ini, anda b0leh pert1mbangkan kembali keputusan nak kahwin dengan bapa saya. Awak n1lai la sendiri,” ujarnya.

Ketika ditanya tentang keadaan ibunya selepas bercerrai, Azrell berkata Ellie se0rang wanita yang kuat kerana masih dapat meneruskan keh1dupan seperti biasa.

Azrel t1dak bersetuju ayahnya kahw1n terburu-buru.

“Ibu saya adalah se0rang yang kuat sebab dalam benda macam ni terjadi dia masih teruskan keh1dupan harian dia dengan bekerja.

“Dia pandai as1ngkan masalah dengan kerja, jadi tiada apa yang b0leh menghal4ng dia.

“Saya nak m1nta maaf kalau ayah saya ada DM atau chat dengan mana-mana wanita dan berjanji apa-apa sebab dia baru bercerrai… mungkin itu cara dia leg4kan hati,” ujarnya.

Anak-anak terkejvt

Terdahulu Azri Iskandar memberitahu anak-anaknya t1dak mengh4lang untuk dia berkahwin dalam masa terdekat malah merestui hubvngan dengan Dr Azra.

Mula-mula mereka terkejvt la bila dapat tau. ‘Cepatnya papa, r1leks dulu. Papa kan tengah bersed1h. Kerja dulu cari duit dalam setahun dua.’ Bila saya cerita dekat mereka, terus 0key.

Mereka d0akan saya happy dengan aunty Azra. Anak sulung saya dengan Ellie semalam ada mesej. ‘Papa kalau betul nak kahwin 0key la tapi bagitau mummy. Mummy kan dalam ed4h.’

Saya cakap ‘papa macam b1asa akan bagi nafkah tapi papa tak ada ed4h.’ Dan saya rasa akan n1kah dengan Azra pun selepas selesai ed4h Ellie. Pr0ses bukan mudah, nak pergi pejabat ag4ma, kursus kahwin lagi.

Pelak0n Pont1anak H4rum Sundal Malam itu mengumumkan bakal berkahwin dengan Dr Azra Diera dalam masa terdekat.

Untuk rek0d, Azri dan Ellie Suriaty bercerrai tal4k satu di Mahk4mah Rendah Syariah Gombak Timur pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama.

Sumber : Trending Sangat

Leave a Comment