Selepas Azri Iskandar k0ngsi bakal Nikah Dengan Dr Azra, Wanita m1steri ini pula muncul d4kwa dilamar lebih awal lagi

GEMP4R! Baru sahaja mengumumkan bakal berkahw1n dengan penul1s skrip bernama Dr Azra Diera, muncul pula se0rang wanita yang mend4kwa dipermainkan pelak0n Azri Iskandar.

Wanita yang mahu dikenali sebagai F mend4kwa akt0r itu pernah berjanji untuk bern1kah dan sudah berjumpa keluarga Azri di kampung.

Berk0ngsi lanjut perkenalan dengan pelak0n itu, F berkata, dia mengenali Azri sejak lima tahun lalu namun berhubung semula dua hari selepas Azri bercerra1 dengan pelak0n Elly Suriaty.

“Saya dah kenal dia dalam lima tahun, dah lama l0st contact. Tapi apabila dapat tahu dia cerrai saya just c0ntact tanya khabar dan tanya kenapa cerrai selepas 19 tahun. Hubvngan tu jadi rapat balik.

“Dia ajak jumpa selepas dua hari cerrai tu. Tapi saya taknak sebab saya tak mahu dikatakan punca keret4kan rumah tangga mereka,” katanya kepada mStar.

F membuat pended4han kepada mStar.

Namun kata F, dia kemudiannya bersetuju untuk bertemu Azri.

“Ketika perjumpaan itu, Azri ada memberitahu niatnya untuk bern1kah dengan saya dan membawa saya untuk pulang ke kampung halamannya berjumpa dengan makcik dan ahli keluarga lain,” katanya.

Kata F, dia agak terkejvt dengan pelawaan tersebut dan menganggap ia terlalu cepat bagi se0rang lelaki membuat keputusan untuk berkahwin selepas bercerrai.

Apabila jumpa tu tiba-tiba dia ajak n1kah dan jumpa keluarganya kat kampung. Dia cakap nak nikah kat mana, buat kat masjid ke kat rumah.

F BEK4S KEKASIH AZRI ISKANDAR

“Apabila jumpa tu tiba-tiba dia ajak n1kah dan jumpa keluarganya kat kampung. Dia cakap nak n1kah kat mana, buat kat masjid ke kat rumah. Saya pun t4k habis fikir lagi. Tapi saya kata benda ni baru lagi kenapa nak n1kah.

“Apabila dia ajak balik kampung saya ikut je la, tujuan dia untuk z1arah kubvr. Saya jumpa dengan keluarga dia dan ahli keluarga dia… semua baik,” ujarnya.

Bagaimanapun F meng4kui terkejvt dan rasa dipermainkan selepas membaca berita bahawa pelak0n tersebut bakal berkahwin dengan wanita lain dalam masa terdekat.

Azri dan Elly sah bercerra1.

“Dia ada tunjuk perubahan sikit lepas balik dari kampung tu, lepas tu saya perasan d1a rapat dengan perempuan nama Ara. Saya tanya siapa perempuan ini, d1a kata hanya kawan.

“Saya undurkan diri. Sebenarnya saya terk1lan juga tapi nak buat macam mana, apabila saya fikir balik itu adalah jod0h dia,” ujarnya.

Untuk rek0d, Azri dan Ellie Suriaty bercerrai tal4k satu di Mahk4mah Rendah Syariah Gombak Timur pada 17 Mei lalu.

Pelak0n drama Rahimah Tanpa Rahim mengumumkan bak4l berkahwin dengan Dr Azra Diera dalam masa terdekat.

kredit:mstar

Sumber : Limau Asamboi

Leave a Comment