Sedar dirinya dif1tnah, ini pula permintaan Azri Iskandar kepada wanita bernama ‘F’

SUSULAN peng4kuan se0rang wanita dikenali sebagai ‘F’ mend4kwa hatinya dipermainkan, pelakon Azri Iskandar tampil menepis tudvhan tersebut.

Kata duda berusia 54 tahun itu, dia t1dak pernah bercinta dengan mana-mana perempuan selepas bercerrai dengan Ellie Suriaty dan apa yang did4kwa wanita itu t1dak benar sama sekali.

“Itu f1tnah. Saya tidak c1ntakan orang lain pun. Dulu dengan Ellie, dia tak nak saya, saya lep4skan.

“Then wanita pertama lepas bercerrai adalah Azra la. Dia la saya punya kekas1h dan saya ingin memperisterikan dia secara sah.

“Saya tak ada perempuan la1n. Bila pula saya ada perempuan lain, lepas itu, kahwin pula dengan 0rang lain. Jah4tnya Azri Iskandar,” ujarnya kepada mStar ketika dihubungi.

Bila pula saya ada perempuan lain, lepas itu, kahwin pula dengan 0rang lain… Jah4tnya Azri Iskandar

Terdahulu, se0rang wanita dikenali sebagai ‘F’ membuat pended4han secara eksklus1f kepada mStar bahawa dia berasa diperma1nkan apabila akt0r itu membuat keputusan berkahwin dengan wanita lain.

Wanita itu memberitahu dia sudah berjumpa dengan keluarga Azri sebelum mendapat tahu pelak0n itu akan berkahwin dengan wanita bernama Azra.

Dalam pada itu, Azri menjelaskan dia membawa F pulang ke kampung bagi menemaninya menz1arahi kvbur ibu disebabkan les3n dan cuka1 jalan sudah tamat temp0h.

“Saya minta tol0ng dia hantar ke kubvr mak saya atas sebab les3n memandu dan cuk4i jalan kereta dah m4ti. Bukan sebab nak kenalkan dia dengan keluarga.

“Tanya lah makcik-makcik saya sendiri, ada ke saya kenalkan F dengan mereka sebagai bak4l isteri?” ujarnya.

Sementara itu, Azri menegaskan bahawa dia akan mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap mana-mana pihak yang ingin menjatuhkan m4ruah dan mem4lukannya.

Dalam pada itu, Azri menegaskan bahawa dia akan mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap mana-mana pihak yang ingin menj4tuhkan m4ruah dan mem4lukannya.

“Buktikan… kang saya s4man nanti.

“Kalau y0u tulis Ara itu per4mpas lagi, sehinggakan apabila saya pergi Perlis es0k ayah dia tak buka gate kerana m4lu dengan saya… saya akan s4man satu-satu,” jelasnya lagi.

Azri bak4l mendirikan rumah tangga bersama Dr Azra Diera.

Pelak0n P0ntianak H4rum Sund4l Malam ini mengumumkan bakal berkahwin dengan Dr Azra Diera dalam masa terdekat.

Untuk rek0d, Azri dan Ellie Suriaty bercerrai tal4k satu di Mahk4mah Rendah Syar1ah Gombak Timur pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama.

kredit: mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih

J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Sumber : Menujukebenaran

Leave a Comment