Hadiah paling besar Nubhan pada ibu buat ramai tertanya2 apa isi dalamnya

Sebut sahaja nama Nubhan pasti ramai yang ken4l penyanyi yang terken4l dengan lagunya Sekali Lagi yang juga sering berk0ngsi vide0 bersama ibunya di laman media sos1al.

Bagi hadiah paling besar buat ibu

Vide0 1 :

Menerusi vide0 TikT0k di akaunnya, Nubhan membawa ibunya ke satu rumah di mana ada sebuah k0tak yang besar di hadapan rumah itu. Menurut Nubhan itu adalah hadiah yang paling bes4r untuk diberikan kepada ibunya, Mak Jenny.

Hadiah yang sangat un1k

Video 2 :

Di bahagian kedua vide0 itu, Nubhan mended4hkan hadiah m1steri kepada ibunya. Hadiah tersebut merupakan perasmian pr0duk sambal ikan masin menggunakan resipi ibunya.

Netizen terhibur dengan gelagat Nubhan

Via TikT0k
nubhan86

Mak pun pandai buat law4k.”-luah se0rang net1zen di k0men TikT0k Nubhan

“Comey la 0mak awak Nubhan.”- tulis se0rang lagi netizen

Warga net1zen yang melihat vide0 tersebut gel1 hati dan ser0nok melihat Nubhan melayan ibunya dengan baik. Netizen juga mend0akan kesejahteraan Mak Jenny dan mengingatkan supaya sentiasa menggembirakan hat1 seorang ibu.

Nubhan atau nama sebenarnya Ahmah Nubhan Bin Haji Ahamad merupakan bek4s peserta Akademi Fantas1a musim keenam di mana mendapat tempat ket1ga di dalam pertandingan tersebut. Nubhan sering berk0ngsi video manis bersama ibunya dan mendapat k0men yang p0sitif daripada netizen.

Sumber : Murai

Leave a Comment