“Habislah Rina”- Reaksi ger4m Maryam bila teng0k anak duduk atas tudung undang k0men netizen

Pasti ramai yang mengenal1 pas4ngan K0rea Kelantan ini yang glam0r dengan panggilan DurianKimchi. Maryam You Narae dan suaminya, Nik Muhammad Ryzal sering kali v1ral dengan telatah masing-masing yang sentiasa menghiburkan peminatnya.

Meninjau ke Inst4gram milik mereka iaitu DurianKimchi, mereka telah berk0ngsi satu vide0 yang sangat c0mel dimana gelagat anak mereka, Rina yang duduk di atas tudung yang baru dig0sok dan diletakkan di atas katil.

Dalam vide0 tersebut, kejadian itu t1dak disedari oleh Maryam tapi telah diberitahu 0leh suaminya yang memanggil Maryam serta menunjukkan kel4kuan Rina.

Walaup0n terasa nak mar4h tapi disebabkan kec0melan Rina, Maryam t1dak jadi untuk m4rah tetapi seperti biasa lah, anak kecil yang c0mel ini dengan selamba buat muka tidak bers4lah malah cuma tersenyum melihat ibunya ingin memar4hinya. Alahai c0mel betul si Rina ni kan.

VIDEO 1:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duriankimchi (@duriankimchi)

Di ruangan k0men, ramai yang meningg4lkan k0men mengatakan telatah Rina sangat c0mel serta memberitahu tentang nasib tudung yang sudah di g0sok itu. Apa-apa pun, memang tak jadi lah nak mar4h kalau Rina sec0mel ini.

K0MEN NETIZEN:

Sementara itu di Inst4gram milik Rina pula, mereka berk0ngsi satu vide0 di mana Rina memakai tudung yang berwarna hitam.

Ramai yang merasakan tudung tersebut adalah tudung yang telah di duduk 0leh Rina dalam vide0 sebelumnya. C0mel sangat Rina. -TTK

VIDEO 2:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

J0m Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Sumber: Instagram DurianKimchi

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment