Ditudvh jah4t, Isteri Caprice rasa peIik siap tunjuk Wajah Netizen yang digeIar ustazah tersebut?

Baru-baru ini, 1steri kepada r4pper, Caprice iaitu Farra Inalis tampil bersuara selepas se0rang pengikut di media sos1al memintanya untuk t1dak bersikap 4ngkuh selepas mengeluarkan kenyataan dia akan bert4ubat bila tiba masanya.

“Kalau Sempat Bert4ubat, Kalau T4k Sempat?”

Menerusi Inst4gram, se0rang net1zen dilihat telah mempers0alkan tindakan Farra malah turut memintanya untuk t1dak bersikap 4ngkuh.

“Kalau sempat bert4ubat. Kalau t4k sempat? Tak tutvp 4urat tu jah4tlah, 1ngkar per1ntah Tuhan. 0rang mai ingatkan baguslah tu, amar m4kruf nahi mungk4r.

Jangan 4ngkuh sangatlah. Nanti m4ti 0rang juga uruskan, mandikan bersihkan tah1 y0u, kap4nkan dan bawa pergi kubvr.”-K0men Netizen

Ded4h Wajah Net1zen

T1dak berdiam diri, Farra dilihat memuatnaik t4ngkap layar akaun individu yang did4kwa bercakap tentang dirinya itu.

“Amb0i ustajah, cakap kita jah4t, yang pel1knya tak suka tapi foll0w. Hahaha Adui lawak la g3ng-g3ng ni.

Aku kalau t4k suka 0rang, bulu r0ma dia pun aku taknak teng0k tau.”-Kata Farra

via Inst4gram Farra Inalis

Bert4ubat Bila Tiba Masanya

via Inst4gram Farra Inalis

Farra baru-baru ini menerusi hantaran di Inst4gram menyatakan bahawa dia b0leh bert4ubat bila masanya telah tiba. Selain itu, dia juga menegaskan bahawa imej t1dak bertudung atau t1dak bukanlah menjadi tanda aras kebaikan sese0rang.

“Walaupun i free hair..Tak bermakna i jah4t..I berdo0a urusan i dengan Allah. I b0leh minta maaf & bert4ubat bila tiba masanya. i dengan suami itu urusan antara kami, t4k perlu nak t0long remind me ‘kes1an suami tanggung d0sa”-Kata Farra

via Inst4gram Farra Inalis

Sekadar inf0, Caprice telah berkahwin dengan Farra Inalis Husni yang berasal dari Kota Bharu, Kelantan pada November 2021. Farra juga mempunyai se0rang cahaya mata perempuan has1l perkahwinannya terdahulu, Aleesya Sofea yang kini berusia 8 tahun.

Sumber : Murai

Leave a Comment