“Kahwin mudah, cerrai pun mudah”- Ellie Suriaty luah pada Pak Nil hanya satu perkara yang dia mahukan

Pelak0n dan pengarah hebat, Ellie Suriaty mended4hkan kemanisan rumah tangganya selama 19 tahun sudah t1dak dirasai sebelum mengambil keputusan untuk berundvr diri dari perkahwinannya dengan Azri Iskandar.

Kata Ellie perubahan pada Azri sudah mula kelihatan dan dia t1dak mahu meneruskan kehidupan bersamanya sebegitu.

“Azri Mudah Kahwin Dengan Saya, Cerrai Pun Mudah”- Ellie Suriaty Ded4h Tak Pernah Minta Seutas Rantai

“Saya kenal lelaki (Azri) ini 19 tahun atau 22 tahun termasuk perkenalan sebelum berkahw1n. Jadi saya tahu perubahannya dari segi b0dy language semua.

Jadi saya faham dan saya t4k mahu bertanya kerana kita pernah laluinya.

“Kadang-kadang dia seperti t1dak hidup di dalam rumah… Saya ni bawa pergi malam pun saya dah ser0nok.

Dapat barang pre-l0ved pun suka kerana bagi saya m0men itu bukan lagi barang atau material. Tak perlu pun terbangkan saya ke L0ndon atau Paris,” luahnya.

Ellie melu4hkan isi hatinya kepada pengacara Datuk Aznil Hj Nawawi dalam pr0gram H4rd To Heard yang ditayangkan di Astro Ria, jam 9.30 malam tadi.

“Dia mudah kahw1n dengan saya dan cerrai pun mudah…Sepanjang hidup dengan dia saya t4k pernah mintak seurat rantai, barang kem4s, cincin berlian atau apa…

“Apa yang saya perlukan kesetiaan, saya tak pernah m1ntak duit sebulan RM5,000 ke kerana wang bukan 1sunya…Its always about love,” ceritanya lagi.

Banyak lagi perk0ngsian dan luahan yang dibuat Ellie sehingga mengalirkan a1r mata selepas bercerrai dengan Azri pada 17 Mei lalu.

Saks1kan semula siaran penuh pr0gram H4rd To Heard epis0d Ellie Suriaty yang tersedia di menu Astr0 VOD (Video On Demand) pada bila-bila masa.

VIDEO:

“Sepanjang hidup saya, saya t4k pernah minta seurat rantai, saya t4k pernah minta barang kemas, saya tak pernah minta cincin berlian what so ever, saya perlukan l0yalty”

“Kemb4ng Tek4k Aku…” – Lafazkan ‘I L0ve You B4by’ Ketika Sesi Temu Bual, Net1zen ‘Meluat’ Dengar Kenyataan Azri Iskandar

Nampaknya k0ntr0versi yang melanda pelak0n Azri Iskandar, Dr Azra mahupun individu yang dikenali sebagai ‘F’ masih t1dak menemui jalan penyelesaian.

Terbaharu, menerusi pr0gram Mel0di yang bersiaran semalam, Azri menjelaskan hubvngannya bersama Dr Azra benar-benar ser1us dan masing-masing nekad mahu ke fasa seterusnya.

Manakala, individu ‘F’ pula menegaskan dia kini sudah tidak mahu terl1bat dengan k0ntr0versi membabitkan hubvngan cinta kedua-dua individu terbabit.

Sementara itu, menjengah di ruangan k0men p0rtal hiburan terbabit, rata-rata warganet berasa ‘mu4k’ dengan kemelut perhubvngan dan 1su percerraian membabitkan pelakon P0ntianak H4rum Sund4l Malam ini.

Malah, ada diantaranya yang ‘melu4t’ dan gel1 mendengar Azri mengungkapkan perkataan seperti ‘I l0ve you’ dan ‘b4by’ ketika sesi temu bual yang disiarkan dalam pr0gram Melodi.

K0ntr0versi yang berlaku sejak beberapa minggu lalu ini juga past1nya memberi 1mpak yang besar bukan sahaja kepada Azri dan keluarga malah, 1bu kepada Dr Azra juga.

Difahamkan, ibu beliau terp4ksa dikej4rkan ke h0spital pada Jumaat akibat terkejvt dengan kewujudan individu ‘F’.

Selain itu, Azri juga kini dilap0rkan telah digugvrkan daripada membintangi persembahan teater Tan Sri Elyas kerana did4kwa memberi imej bvruk kepada figura terken4l itu.

Sumber xtra: GEMPAK

Sumber : Limau Asamboi

Leave a Comment