Anzalna teruja k0ngsi sh0ping baju anak jenama mewah2, namun K0men J0han pula raih perhatian

Baru-baru ini pelak0n jelita Anzalna Nasir telah pun selam4t menimang cahaya mata yang kedua.

Nama Anzalna Nasir tidaklah lagi as1ng di dalam industri sebagai seorang pelak0n yang terkenal dengan dramanya, Love You Mr. Arr0gant, dan rata-rata netizen gemar melihat gel4gatnya bersama suaminya, Hanif Zaki.

Memang sudah menjadi rag4m kaum  ibu apabila perasaan begitu mel0njak untuk berbel4nja kepada anak-anak berbanding diri sendiri.

Begitu juga dengan pelak0n ini berk0ngsi satu vide0 di laman inst4gramnya berbelanja baju jenama mew4h untuk Emirhan yang baru dilah1rkan beberapa minggu lepas.

Anzalna terangkan bahawa ia merupakan sebuah pr0ses ‘healing’ baginya dapat berbel4nja untuk anak-anaknya tidak berkira dengan h4rga.

K0leksi baju jenama mew4h anak-anak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Via Instagramanzalnanasir88

Johan melu4hkan perasaan

Via Instagramanzalnanasir88

J0han Raja Lawak pula berk0ngsi tentang keadaannya membel1 baju untuk enam 0rang anaknya dah betapa ianya merupakan satu pr0ses yang memen1ngkan kepala di ruangan k0men Instagram Anzalna.

Anzalna bersetuju dengan perk0ngsian Johan tapi dia juga menyatakan bahawa jika ibu bapa mempunyai duit bila-bila masa sahaja boleh bel4nja anak-anak.

Anzalna Nasir atau nama sebenarnya Nur Anzalna Md Nasir, merupakan se0rang pelak0n dan bek4s finalis rancangan Dewi Remaja pada tahun 2009. Dia berkahw1n dengan Hanif Zakri pada tahun 2016 dan menimang dua cahaya mata.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Murai.my

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment