“Jumpa kat syurrga”- Se0rang wanita k0ngsi sebab kehiIangan anak kembar 3 buat ramai beri semangat

Setiap wanita pastinya meng1mpikan untuk mempunyai zur1at sendiri apabila sudah mendirikan rumah tangga bersama insan tersayang.

Namun, j0d0h dan aj4l m4ut semuanya di atas ketentuan Ilahi dan setiap manus1a akan diuji t1dak melebihi kemampuannya sendiri.

Seperti satu perk0ngsian di TikT0k ini, wanita bernama Kasih Laura ini ada berk0ngsikan kesed1hannya berikutan telah kegvguran akibat terj4tuh di tandas.

Vide0 ada di bawah art1kel

Cerita Laura, dia telah ham1l tiga anak kemb4r sebelum tr4gedi sad1s itu menimpanya.

Dua daripada tiga anak kemb4rnya itu merupakan kandungan dalam rah1m manakala se0rang lagi berada di luar rah1m namun tr4gedi jatuh di tandas telah mer4gut kebahagiannya sebagai se0rang bakal ibu.

Laura juga menceritakan bagaimana dia disahkan keh1langan ketiga-tiga 0rang cahaya matanya itu sebelum menjalani raw4tan susulan di h0spital.

Saya j4tuh t0ilet sebenarnya..lepas seminggu baru saya bl3eding. Dia sp0tting br0wn je mula-mula beberapa hari lepastu baru cr4mp perut macam sengvgut..

Sementara itu, dia juga telah menamakan ketiga-tiga bay1 kemb4rnya itu dengan Mubasyir, Mustafa dan Mudasir dan berd0a agar dipertemukan kembali di syurrga kelak.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai net1zen tampil mend0akan agar Laura terus kuat semangat dan dikurniakan kesabaran dalam menghadapi dug4an itu.

Sumber : Tiktok Beautiful

Leave a Comment