SpekuIasi Syamsul dan Ira Kazar bakaI kawin daIam waktu terdekat, lni Kata2 dari Yusof Haslam

DESAS-DESvS mengatakan pengarah f1lem Syamsul Yusof bakal berkahwin lagi dengan se0rang wanita yang dikenali sejak empat tahun lalu dalam waktu terdekat semak1n mendapat perhatian.

Namun adakah berita itu benar atau ia spekvlasi semata-mata?

Bagaimanapun bapa pengar4h kacak itu, Datuk Yusof Haslam ternyata amat terkejvt dan berharap berita yang diperkatakan itu t1dak menjadi kenyataan.

“Saya t1dak tahu tentang hal ini dan terkejvt apabila mendengar cerita, jadi saya mal4s hendak k0men lanjut.

Yusof harap gos1p anak bakal berkahwin dengan Ira (kanan) t1dak benar.

“Perkara ini belum sahih. Jika sudah terjadi nanti barulah saya akan k0men. Tetapi saya harap ia tidak terjadi,” kata beliau ketika dihubvngi mStar pada Rabu.

Terdahulu, sebuah bl0g hiburan mend4kwa seorang pengarah terken4l bakal berkahwin dengan kekas1hnya yang juga anak kepada seorang pelak0n drama veteran.

Biarpun t1dak menulis nama, namun ramai yang mengesyaki g0sip itu merujuk kepada Syamsul dan Ira Kazar.

Lap0ran itu yang memetik sumber melap0rkan, pengarah tersebut dikatakan sudah berjumpa bakal bapa mentuanya bagi membincangkan hasrat berkenaan.

Dalam pada itu, Yusof berkata, dia berasa kas1han dan b1mbang berita sebegitu bakal mengg4nggu perasaan dan em0si cucu-cucunya.

Perkara ini belum sahih. Jika sudah terjadi nanti barulah saya akan k0men. Tetapi saya harap ia t1dak terjadi

Dalam pada itu, Yusof juga t1dak mahu menimbulkan sal4h faham dalam kalangan keluarga.

“Saya hanya d0akan yang terbaik untuk keluarga saya. Kas1han kepada menantu saya (Puteri Sarah) jika cerita ini diperkatakan. Saya harap semua faham,” ujarnya.

K0nflik rumah tangga Syamsul dan pelak0n isterinya, Puteri Sarah Liyana mula menjadi perbualan apabila aktres tersebut mula mended4hkan hubvngan mereka dig4nggu 0rang ketiga iaitu Ira Kazar yang juga merupakan anak kepada pelak0n Kazar Saisi.

Yusof ketika menghantar Sarah mengerjakan umrah Ramadan lalu.

Dalam tembual bersama mStar sebelum ini, Sarah ada memberitahu d1a reda dan berd0a yang terbaik untuk rumah tangganya ketika mengerjakan 1badah umrah pada Ramadan lalu.

Sarah juga sebelum ini telah melantik pegu4m untuk mengambil t1ndakan terhadap Ira namun tindakan tersebut dibat4lkan.

Untuk rek0d, Sarah dan Syamsul berkahwin pada Mac 2014 dan mereka dikurniakan dua 0rang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Summayah, 2.

EMPAT tahun menah4n sabar, pelak0n Puteri Sarah akhirnya memberi am4ran secara terbuka kepada individu yang did4kwa mengganggu rumah tangganya.

D4kwa Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, wanita yang merupakan anak kepada pelak0n veteran Kazar iaitu Ira Kazar masih mengg4nggu hubvngan rumah tangganya dengan suami, Syamsul Yusof sejak tahun 2019.

“Daripada dulu sampai sekarang saya dig4nggu dengan akaun p4lsu, dig4nggu k0men-k0men yang menyak1tkan hati tapi saya sabar. Anda kac4u ment4l saya sejak 2019 lagi. Sampai kami (Puteri Sarah dan Syamsul) dah t4k tinggal sebumbung, t4k puas hati lagi ke? Apabila kami berbaik, anda ugvt suami saya pula.

“Hari ini saya tengah s1buk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang menyak1tkan. Selama ini, apa anda buat, anda g4nggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga.

“Tapi kali ini rasanya anda sudah leb1h sangat. S1ap cakap fasal anak-anak saya. Anda hanya orang lu4r tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang anda dan 0rang luar cuma tahu lu4ran sahaja,” katanya menerusi Inst4story pada Sabtu.

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut memberi am4ran kepada Ira supaya berhent1 meng4nggu hidupnya lagi.

“Kali ini cukuplah anda g4nggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya men4nggung. Berhati-hati doa orang yang teran1aya, Allah akan makbulkan lagi-lagi di bulan puasa ini.

“Di bulan baik ini saya d0akan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah,” ujarnya.

Sebelum ini, kisah rumah tangga p4sangan selebr1ti itu did4kwa sedang dilanda mas4lah menarik perhatian netizen.

Puteri Sarah meng4kui sudah lama t1dak tinggal sebumbung dengan Syamsul dan mend4kwa suaminya itu tahu punca hubungan mereka ding1n.

Dalam hantaran berbeza, Puteri Sarah turut mempert1kaikan tindakan Ira yang dikatakan tidak pvtus asa meng4nggu suaminya.

“Tak 1ilap saya, anda dah ada teman lelaki kan Ira Kazar? Semuanya t4k kekal. Malah baru-baru ini pun anda ada teman lelaki? Mana pergi semua tem4n lelaki anda?

“Kenapa nak kena kej4r suami orang lagi? Memang tiada m4ruah ke hadap suami orang? Seb4b nak harta dia? Sila jadi matang dan bekerja. Saya sendiri pun kerja car1 duit sendiri.

“Jangan ambil jalan mud4h, minta duit dek4t suami orang. Selama empat tahun saya d1am, memb1su tapi makin lama anda p1jak kepala saya,” katanya.

kredit: mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Sumber : Menujukebenaran

Leave a Comment