B1mbang Azri Iskandar Kena ‘L0ve Sc4m’, Ini Cabaran Ellie Suryati Kepada Dr Azra Bukti “Kejujuran”

MER4GUI kewujudan individu bernama Dr Azra yang dikatakan kekas1h kepada bek4s suaminya Azri Iskandar, pelak0n dan pengarah Ellie Suriaty memoh0n wanita tersebut untuk munculkan diri.

Menurut Ellie, 52, sehingga kini ident1ti sebenar wan1ta itu masih belum dikenalpasti dan t1dak menjumpai sebarang maklumat terperinci menerusi carian di 1nternet.

T1dak menghal4ng bek4s suaminya berkahwin lagi, namun Ellie b1mbang ia sekadar permainan.

Ellie dan Azri bercerra1 selepas 19 tahun mendirikan rumah tangga.

“Saya t4k kisah Azri mencintai orang lain, cuma saya terseks4 melihat dia dengan cerita-cerita yang keluar sebelum ini. Saya m0hon kepada Dr Azra supaya munculkan diri.

“Anak-anak dan rakan-rakan saya buat carian di 1nternet dan tidak jumpa sebarang maklumat tentang dia. Siapakah d1a yang sebenarnya?

“Adakah dia sc4mmer atau peminat? Saya t1dak tahu apakah permainan dia. Kalau betul bercinta jangan meny0r0k,” katanya kepada mStar.

Azri, 54, mended4hkan dia bakal berkahw1n dengan Azra dan perkenalan mereka bermula selepas 12 hari berp1sah dengan Ellie pada 17 Mei lalu.

Dalam masa sama muncul pula wan1ta yang mahu dikenal1 dengan gel4ran F mendakwa Azri pernah mengajak dia berkahwin.

S1mpati dengan nasib yang menimpa Azri, Ellie berharap mana-mana wanita yang mahu berkahw1n dengan bekas suaminya itu supaya bers1kap jujur.

Saya t1dak tahu apakah perma1nan dia. Kalau betul bercinta jangan meny0rok

“Selepas berp1sah saya sudah maafkan Azri dan tidak pernah simpan dend4m. Jika dia mahu berkahwin semula saya ucapkan selam4t untuknya. Cuma saya t1dak suka 0rang mahu mempermainkan dia.

“Saya t1dak boleh benc1 Azri sebab kami hidup bersama sud4h lama,” ujarnya.

Ellie ditemui ket1ka majlis tayangan f1lem berjudul Mat Kilau Kebangk1tan Pahlawan yang berlangsung di Petaling Jaya pada Khamis.

Wanita bernama F tiba-tiba muncul d4kwa ada hubvngan dengan Azri.

Bercakap tentang f1lem tersebut yang bakal ditayangkan pada 23 Jun ini, Ellie sendiri memuj1 hasil kerja pengarahnya iaitu Syamsul Yusof dan d1a tidak berfikir panjang apabila diberi tawaran berlak0n.

“Saya t4k fikir panjang apabila mener1ma tawaran dan berbesar hat1 apabila dihubvngi untuk terlibat berlak0n. Ini adalah satu f1lem yang penting.

“Saya suka bekerjasama dengan Syamsul dan kita dapat melihat satu s1si berbeza dalam dirinya,” jelasnya.

kredit: mstar

Sumber : Limau Asamboi

“Kahwin mudah, cerrai pun mudah”- Ellie Suriaty luah pada Pak Nil hanya satu perkara yang dia mahukan

Pelak0n dan pengarah hebat, Ellie Suriaty mended4hkan kemanisan rumah tangganya selama 19 tahun sudah t1dak dirasai sebelum mengambil keputusan untuk berundvr diri dari perkahwinannya dengan Azri Iskandar.

Kata Ellie perubahan pada Azri sudah mula kelihatan dan dia t1dak mahu meneruskan kehidupan bersamanya sebegitu.

“Azri Mudah Kahwin Dengan Saya, Cerrai Pun Mudah”- Ellie Suriaty Ded4h Tak Pernah Minta Seutas Rantai

“Saya kenal lelaki (Azri) ini 19 tahun atau 22 tahun termasuk perkenalan sebelum berkahw1n. Jadi saya tahu perubahannya dari segi b0dy language semua.

Jadi saya faham dan saya t4k mahu bertanya kerana kita pernah laluinya.

“Kadang-kadang dia seperti t1dak hidup di dalam rumah… Saya ni bawa pergi malam pun saya dah ser0nok.

Dapat barang pre-l0ved pun suka kerana bagi saya m0men itu bukan lagi barang atau material. Tak perlu pun terbangkan saya ke L0ndon atau Paris,” luahnya.

Ellie melu4hkan isi hatinya kepada pengacara Datuk Aznil Hj Nawawi dalam pr0gram H4rd To Heard yang ditayangkan di Astro Ria, jam 9.30 malam tadi.

“Dia mudah kahw1n dengan saya dan cerrai pun mudah…Sepanjang hidup dengan dia saya t4k pernah mintak seurat rantai, barang kem4s, cincin berlian atau apa…

“Apa yang saya perlukan kesetiaan, saya tak pernah m1ntak duit sebulan RM5,000 ke kerana wang bukan 1sunya…Its always about love,” ceritanya lagi.

Banyak lagi perk0ngsian dan luahan yang dibuat Ellie sehingga mengalirkan a1r mata selepas bercerrai dengan Azri pada 17 Mei lalu.

Saks1kan semula siaran penuh pr0gram H4rd To Heard epis0d Ellie Suriaty yang tersedia di menu Astr0 VOD (Video On Demand) pada bila-bila masa.

VIDEO:

“Sepanjang hidup saya, saya t4k pernah minta seurat rantai, saya t4k pernah minta barang kemas, saya tak pernah minta cincin berlian what so ever, saya perlukan l0yalty”

“Kemb4ng Tek4k Aku…” – Lafazkan ‘I L0ve You B4by’ Ketika Sesi Temu Bual, Net1zen ‘Meluat’ Dengar Kenyataan Azri Iskandar

Nampaknya k0ntr0versi yang melanda pelak0n Azri Iskandar, Dr Azra mahupun individu yang dikenali sebagai ‘F’ masih t1dak menemui jalan penyelesaian.

Terbaharu, menerusi pr0gram Mel0di yang bersiaran semalam, Azri menjelaskan hubvngannya bersama Dr Azra benar-benar ser1us dan masing-masing nekad mahu ke fasa seterusnya.

Manakala, individu ‘F’ pula menegaskan dia kini sudah tidak mahu terl1bat dengan k0ntr0versi membabitkan hubvngan cinta kedua-dua individu terbabit.

Sementara itu, menjengah di ruangan k0men p0rtal hiburan terbabit, rata-rata warganet berasa ‘mu4k’ dengan kemelut perhubvngan dan 1su percerraian membabitkan pelakon P0ntianak H4rum Sund4l Malam ini.

Malah, ada diantaranya yang ‘melu4t’ dan gel1 mendengar Azri mengungkapkan perkataan seperti ‘I l0ve you’ dan ‘b4by’ ketika sesi temu bual yang disiarkan dalam pr0gram Melodi.

K0ntr0versi yang berlaku sejak beberapa minggu lalu ini juga past1nya memberi 1mpak yang besar bukan sahaja kepada Azri dan keluarga malah, 1bu kepada Dr Azra juga.

Difahamkan, ibu beliau terp4ksa dikej4rkan ke h0spital pada Jumaat akibat terkejvt dengan kewujudan individu ‘F’.

Selain itu, Azri juga kini dilap0rkan telah digugvrkan daripada membintangi persembahan teater Tan Sri Elyas kerana did4kwa memberi imej bvruk kepada figura terken4l itu.

Sumber xtra: GEMPAK

Sumber : Limau Asamboi

Leave a Comment