Fizo Omar T4k Sabar Tunggu KeIahiran Anak Kedua, Peminat Teka-Teki B0y ke…

Pelak0n p0pular Fizo Omar kini menghitung hari menantikan kelah1ran cahaya mata kedua bersama isteri, Fazeera Nazri. Sehingga hari ini, pas4ngan ini belum mended4hkan jant1na anak mereka.

Tak sabar jumpa 0rang baru

Foto: fizoomar

Menerusi hantaran terbaharu dalam Inst4gramnya, Fizo atau nama sebenarnya, Wan Hafizol bin Wan Omar, 37, berk0ngsi sekeping gambar terkini mengenai perkembangan 1sterinya.

Pada hantaran tersebut, dilihat Fazeera sedang membuat uj1an imbasan sambil ditemani Fizo. Pada masa sama, pelak0n dan juga usahawan itu meluahkan rasa t1dak sabar untuk menantikan kehad1ran cahaya mata mereka itu.

C0unting days (menghitung hari). Cant wait to see you (tak sabar jumpa kamu).

Hantaran yang dimuat naik Fizo itu dihujani dengan keterujaan peminat yang t1dak sabar menantikan kehadiran bay1. Masing-masing mend0akan agar pr0ses kelah1ran Fazeera dipermudahkan.

Fizo dan Fazeera bern1kah pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup di Janda Baik, Pahang. Februari lalu, Fazeera mengumumkan dirinya sedang berb4dan dua.

Terdahulu, Fizo yang sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama usah4wan terkenal Mawar Karim yang berkahwin pada 2013 namun bercerrai pada Julai 2019. Hasil dari perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam, 5.

‘B0y ke Girl?’

Meninjau pada ruangan k0men, rata-rata peminat mend0akan agar urusan kelah1ran bay1 nanti dipermudahkan. Malah, ada juga yang berteka-teki mengenai jant1na yang dikandung Fazeera.

Sumber: fizoomar

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment