Syamsul Tiada Di Tayangan Filem Mat Kilau, Yusof Haslam Kunci MuIut- “Jaga hati semua pihak”

Pengar4h filem, Datuk Yusof Haslam mengambil pendekatan untuk t1dak masuk campur dalam k0ntr0versi pan4s melibatkan anak lelakinya, Syamsul yang did4kwa bakal berkahwin dengan anak pelak0n veteran Kazar Saisi, iaitu Ira.

Engg4n ulas

Ketika ditemui OhBulan!, Yusof menyatakan dia ing1n menjaga hat1 semua pihak yang terlibat selain engg4n mengervhkan lagi keadaan.

Perkara ini memang sus4h untuk diulas kerana saya perlu menjaga hat1 anak, menantu dan semua pihak yang terbabit.

Benda ini kalau saya k0men akan disal4h tafs1r, serba sal4h dibuatnya.

Ditanya sama ada akan bersemuka dengan pihak ketiga, Yusof, 57, berkata Syamsul yang harus menyelesaikan masalah dihadapinya tanpa perlu membab1tkan semua pihak.

S0al ini Syamsul yang perlu jawab dan t1ada keperluan untuk saya bertemu dengan p1hak sana.

Jangan pat4h harapan

Dalam pada itu, Yusof juga berharap anak sulungnya itu kuatkan hati berdepan serta menangani k0ntr0versi terbaru itu kerana 1su per1badi mas4lah biasa untuk selebr1ti.

Saya harap dia kuat semangat dan jangan p4tah harapan. Terus berani berju4ng dan jangan t4kut dengan mas4lah.

T4k nampak bayang

Sementara itu, kel1bat pemilik nama Mohd Syamsul Mohd Yusof l4ngsung tidak kelihatan sepanjang enam jam majlis tayangan perdana f1lem Mat Kilau Kebangkitan Pahl4wan yang merupakan arahan beliau.

Menurut Pengarah Urusan Studi0 Kembara dan Penerb1t filem berkenaan, Abdul Rahman Mt Dali, Syamsul memberi alasan t1dak sihat.

Maaf, dia t4k dapat hadir. Dia beritahu t1dak berapa sihat.

Difahamkan, adik Syamsul, Shamin Yusof, ketika ditemui med1a di majlis yang sama memaklumkan abangnya itu memang mengalami dem4m pan4s sedikit namun berusaha untuk datang jika t1ada halangan.

Terdahulu, sebuah bl0g mend4kwa seorang pengarah terken4l bakal berkahwin dengan kekas1hnya yang juga anak kepada akt0r veteran.

Biarpun t1dak mended4hkan ident1ti namun rata-rata net1zen mengesyaki g0sip itu berkait rapat dengan Syamsul dan Ira.

Lap0ran itu melap0rkan Syamsul sudah bertemu dengan bapa mentuanya untuk berb1ncang hal pernikahan mereka.

Sumber : Oh Bulan

“KaIau BetuI SyamsuI Nak Kawin Lain…” KaIi lni Datin Fatimah Sendiri Bersuara untuk Kelurga Kazar!!

SUSULAN t1mbulnya spekul4si Syamsul Yusof bakal berkahw1n dengan wanita bernama Ira Kazar dalam waktu terdekat, ibu kepada pengarah tersebut iaitu Datin Fatimah Ismail memoh0n agar semua pihak t1dak terus memperkatakan perkara itu kerana ia masih lagi sam4r.

Menurut Fatimah berita yang tersebar itu masih belum sah1h dan anaknya mengambil langkah berdiam bagi mengelakkan keadaan menjadi lebih burvk.

“Spekul4si belum sahih, jangan diwar-warkan.

yusof 1

Fatimah (tengah) bersama Yusof (kiri), Sarah dan dua cucunya. Gambar ini dir4kam ketika pr0duser itu dan isterinya menghantar Sarah di KLIA untuk mengerjakan umrah, Ramadan lalu.

“Syamsul diam kerana t1dak mahu memburvkkan keadaan,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Fatimah juga memberi peringatan kepada keluarga Ira agar menghent1kan sebarang t1ndakan berbentuk ugvtan melalui vide0 untuk memastikan rumah tangga Syamsul dan menantunya, Puteri Sarah Liyana tidak terus terg4nggu.

Ini kerana kata Fatimah, pas4ngan suami isteri itu masih sayang menyayangi.

“Saya nak beritahu keluarga Kazar, jangan ugvt anak saya kahw1n dengan vide0-vide0 p4lsu. Syamsul masih sayangkan isteri dan anak-anaknya,” jelasnya.

Spekvlasi perkahwinan Syamsul dan Ira mula timbul apabila sebuah bl0g hiburan mend4kwa se0rang pengarah terken4l bakal berkahwin dengan kekas1hnya yang juga anak kepada se0rang pelak0n drama veteran.

Syamsul mas1h sayangkan isteri dan anak-anaknya

DATIN FATIMAH ISMAIL

Biarpun t1dak menulis nama, namun ramai yang mengesy4ki g0sip itu merujuk kepada Syamsul dan Ira Kazar.

Lap0ran itu yang memetik sumber melap0rkan, pengarah tersebut dikatakan sudah berjumpa bakal bapa mentuanya iaitu pelak0n Kazar Saisi bagi membincangkan hasrat berkenaan.

ira kazar

Ira Kazar dikatakan sudah lama berk4wan dengan Syamsul.

Sementara itu dalam satu kenyataan kepada mStar pada Rabu, bapa Syamsul iaitu Datuk Yusof Haslam berharap agar khabar ang1n yang bertiup itu t1dak menjadi kenyataan.

Untuk rek0d, Sarah dan Syamsul berkahwin pada Mac 2014 dan mereka dikurniakan dua 0rang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Summayah yang kini berusia dua tahun.

Buat pas4ngan suami isteri ini, kita d0akan sem0ga perjalanan rumah tangga mereka dipermudahkan dan keluarga Datuk Yus0f Haslam ber0leh kehidupan bahagia seperti dahulu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

J0m Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Sumber:Mstar

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment