“Bukan pertama kali” – T0kTi ‘S0und’ Peniaga Cvri Gambar Rambut B0tak Datuk K

Penyanyi n0mbor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan T0kTi menzahirkan rasa beng4ng terhadap segelintir pen1aga yang cuba ambil kesemp4tan terhadapnya.

Menerusi perk0ngsiannya di Inst4gram, ada pen1aga menggunakan gambarnya bersama suami sebagai ‘ump4n’ untuk menarik pel4nggan.

Saya dan suami t1dak ada kena mengena dengan pr0duk mereka

Dalam p0sting tersebut dilihat mereka menggunakan gambar T0kTi dan Datuk K yang kini dah b0takkan kepala dan pen1aga gunakan gambar itu dengan memberikan kenyataan p4lsu mengenai kegugvran rambut.

Kata T0kTi, ini bukanlah pertama kali beliau dipergunakan sebeg1ni di mana gambar digunakan untuk melar1skan pern1agaan padahal beliau langsung t1dak terlibat, k0nonnya siap ada testim0ni lagi.

“Saya dah banyak kal1 hadapi perkara ini, pesan saya, bern1agalah cara yang betul. Jangan mengambil kesemp4tan ke atas orang lain.”

“Kepada anda yang ada membaca, membel1 atau terlihat 1klan-1klan sebegini, saya ingin menjelaskan bahawa saya dan suami t1dak ada kena mengena dengan pr0duk mereka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Malah, T0kTi juga menasihati pen1aga agar bern1aga untuk mencari keberkatan dan bukan untuk melariskan pr0duk dengan menggunakan 1klan p4lsu. Beliau juga berharap agar ada pengguna lebih peka dengan 1klan-1klan sebegini.

Sumber : Lobak Merah

Leave a Comment