Selepas Ellie Suriaty Kata Macam Sc4m, Sekali Azri Iskandar Telefon Live Dr Azra buat semua diam

Kuala Lumpur – Mer4gui kewvjudan individu bernama Dr Azra yang dikatakan kekas1h kepada bekas suaminya Azri Iskandar, pelak0n dan pengarah Ellie Suriaty memoh0n wanita tersebut untuk munculkan diri.

Menurut Ellie, 52, sehingga kini ident1ti sebenar wanita itu masih belum dikenalpasti dan t1dak menjumpai sebarang m4klumat terperinci menerusi carian di 1nternet.

Tidak mengh4lang bekas suaminya berkahwin lagi, namun Ellie b1mbang ia sekadar permainan.

Saya tak kisah Azri menc1ntai orang lain, cuma saya terseks4 melihat dia dengan cerita-cerita yang keluar sebelum ini. Saya moh0n kepada Dr Azra supaya munculkan diri.

“Anak-anak dan rakan-rakan saya buat carian di 1nternet dan t1dak jumpa sebarang m4klumat tentang dia. Siapakah dia yang sebenarnya?. Adakah dia sc4mmer atau peminat? Saya tidak tahu apakah permainan dia. Kalau betul berc1nta jangan meny0rok,” katanya.

Selepas berp1sah saya sudah maafkan Azri dan t1dak pernah simpan dend4m. Jika dia mahu berkahwin semula saya ucapkan sel4mat untuknya. Cuma saya t1dak suka 0rang mahu mempermainkan dia.

Buat Panggilan Ketika Ditemubual

Panggilan telef0n antara pelak0n, Azri Iskandar dengan kekas1hnya yang dikenali sebagai Dr Azra disifatkan sebagai sweet oleh net1zen apabila pot0ngan vide0 dari pr0gram Mel0di itu dik0ngsikan di TikT0k.

Dalam p0tongan vide0 itu, Azri menjawab pertanyaan dan cuba membuktikan bahawa Azra adalah individu yang benar-benar wujud dan bukan p4lsu atau g1mik semata-mata.

“Assalamualaikum, b4by. Live secara langsung ni tau, nak rakam. B0leh tak y0u cakap sekejap apa yang ditanya,” kata Azri kepada Azra.

Azra yang pada awalnya menj4wab panggilan Azri kemudiannya memaklumkan bahawa dia sedang menj4lani penggambaran.

“I tengah sh00ting,” katanya. Azri kemudiannya meneruskan perbualan dengan Azra yang dipanggil dengan panggilan b4by. Abang ingat Azra masih break lunch rehat makan tengah hari. Terima kasih, b4by. Nanti abang cerita ya. Jaga diri. Say4ng awak,” katanya.

Terdahulu, Azri mended4hkan dia bakal berkahwin dengan Azra yang dikenalinya 12 hari selepas berp1sah dengan bekas isteri yang juga pelak0n, Ellie Suriaty pada 17 Mei lalu.

Kredit : TV3/Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak adm1n tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak adm1n juga t1dak mampu untuk memantausemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Limau Asamboi

Leave a Comment