[VIDEO] “Tahan Sebak” -Datuk Yusof Haslam titip pesanan buat menantu

K1sah rumah tangga pas4ngan selebr1ti iaitu Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana mendapat perhat1an netizen selepas did4kwa sedang dilanda mas4lah. Namun, kedua-duanya mengunci mulut punca mereka t1dak tinggal sebumbung.

Kemelvt rumah tangga yang sedang dihadapi oleh pelak0n Puteri Sarah Liyana megat Kamaruddin dengan suaminya semakin h4ngat apabila Puteri Sarah seringkali menerima ugvtan melalui media sos1al.

Menurutnya, kehadiran 0rang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor seni0r telah mengakibatkan rumah tangga mereka didug4 sehingga membuatkan para peminat b1mbang.

Disebabkan Syamsul t1dak membuka mulut perihal apa yang berlaku, pihak Mel0di TV3 telah mendatangi bapanya yang juga penerbit, Datuk Yusof Haslam untuk bertanyakan 1su rumah tangga anak dan menantunya.

Dalam kenyataan yang diper0leh dari Y0uTube TV3, Yusof t1dak dapat membenarkan atau men1dakkan sebarang g0sip mengenai d4kwaan anaknya, Syamsul sudahpun bernikah lain.

Namun beliau berharap apa yang disensas1kan di media sos1al tidak benar kerana amat menyayangi anak, menantu serta cucu-cucunya.

Apa yang b0leh dilakukan sebagai bapa ketika ini adalah mend0akan yang terbaik untuk mereka.

Walau bagaimanapun, jauh disudut hat1nya, beliau berharap agar semua g0sip tersebut t1dak benar kerana cukup sayangkan rumah tangga Syamsul dan Sarah.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubvngan mereka anak beranak masih lagi ba1k dan masih tetap dengan pendirian untuk t1dak memberikan sebarang k0men berhubung kemelvt rumah tangga anak dan menantunya.

Akan tetapi, ketika meningg4lkan pesan kepada Puteri Sarah, Datuk Yusof dilihat seb4k dan berharap supaya menantunya kuat dalam mempert4hankan rumah tangga yang sedang diuj1 ini.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata warganet terharu mendengar kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Yusof yang disifatkan sangat p0sitif.

Mereka juga memuj1 tindakan beliau yang bersifat neutral tanpa menyebelahi mana-mana p1hak dalam kemelvt rumah t4ngga yang sedang dihad4pi oleh anak menantunya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

J0m Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Sumber: Y0uTube Mel0di TV3, TikT0k @ecahwady

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment