”Sampai Terpeleot Lidah”– [VIDEO] Neelofa & Pu Riz BerbuaI Dalam Bahasa Arab Buat Netizen Terhibur

Siapa sahaja yang t1dak mengenali pas4ngan sama cantik sama padan iaitu Neelofa dan Haris Ismail atau lebih diken4li sebagai Pu Riz.

Ummi dan abah kepada satu-satunya anak mereka iaitu Muhammad Bilal pasti mempunyai bar1san peminat yang tersendiri dan seringkali menjadi tumpuan warg4maya.

Baru-baru ini, pas4ngan ini sekali lagi telah menjadi perhatian ber1kutan Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor, 33, telah memuat na1k satu rakaman vide0 di laman akaun Tik T0k miliknya.

Vide0 tersebut juga memaparkan dirinya bersama suami terc1nta, iaitu Pu Riz sedang berbual dalam bahasa arab telah berjaya mencuit hat1 peminat dan netizen.

Video:

Manakan t1daknya net1zen terhibur apabila Neelofa atau pemilik nama asl1nya Noor Neelofa Mohd Noor, 33, menulis pendek “Terpele0t lidah aku” di dalam klip tersebut.

Untuk rek0d, Neelofa dan Hariz sah bergel4r suami dan isteri pada 27 Mac tahun lalu yang berlangsung di Kuala Lumpur dan dikurn1akan se0rang cahaya mata lelaki, Muhmmad Bilal pada Januari yang lalu.

Ketika art1kel ini ditulis, vide0 yang dik0ngsikan telah berjaya meraih 2.1M tont0nan, 318.2K tanda suka dan pelbagai reaksi k0men daripada net1zen

K0men netizen:

Sumber: Gempak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Sumber :  https://www.utusan.rimbabara.com/

Sumber : Teh Tarik Kaw

Leave a Comment